Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Silenci z Manhattanu / Mad Men - 4.serie (2010)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Silenci z Manhattanu / Mad Men - 4.serie (2010)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% Názov:Silenci z Manhattanu / Mad Men - 4.serie (2010)(EN)[WebRip][720pLQ] = CSFD 84% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:16.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-25 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Kde je pravda … Kultovní americký seriál o reklamních i jiných klamech.


    WIKIPEDIE

    Jazyk: EN
    Titulky: CZ - v obraze
    Originální název: Mad Men
    Vysílání: říjen 2016 - leden 2017
    Rok výroby: 2010 ( ČT 2016 )
    Délka: 13 x 46 min. ( cca )
    Žánr: Drama
    Bonusy: Ne
         
    Seriál Mad Men (2007–15) patří k nejoceňovanějším pořadům americké televize. Kromě dalších cen se může pochlubit mj. třemi Zlatými glóby
    v kategorii dramatických seriálů a čtyřmi Cenami Emmy v téže kategorii. Jeho anglický název je typicky americkým mnohovýznamovým
    spojením slov Ad Men (pracovníci v reklamě), Mad Men (muži z výstavní třídy Madison Avenue, kde smyšlená reklamní agentura sídlí)
    a konečně Mad Men (šílenci, což odpovídá životnímu stylu většiny hrdinů seriálu). Vytvoření českého názvu proto představovalo
    značnou výzvu a skončilo určitým kompromisem – Šílenci z Manhattanu.

    Seriál je časově zasazený do šedesátých let a místně pak do prostředí fiktivní reklamní agentury Sterling Cooper, v níž sleduje osudy zaměstnanců a majitelů, včetně kreativního ředitele Dona Drapera – charismatického génia, alkoholika a vraha, skrývajícího se za ukradenou identitou. Za fenomenální úspěch seriál vděčí krom jiného faktu, že díky prostředí reklamní agentury se mohla stát jeho stěžejním tématem konzumní společnost. Postavy působí, jako by vystoupily ze stránek dobových magazínů zaplněných obrazy dokonalých hospodyněk v lodičkách.

    Děj pak nabízí lákavý únik do jednodušších časů, kdy se kouřit smělo všude, alkohol v práci byl součástí stylu, sexismus byl sexy, stejně jako návyk nechat za sebou v parku po pikniku odpadky. Podvádění pak bylo běžnou součástí života a do jisté míry potvrzením „mužnosti“.
    Jedna z reklamních kampaní na seriál ostatně hlásala, že „Nevěra je zpátky“.

    Vztahy s veřejností / Public Relations - 18.10.2016 - 20:20 - 45 min.

    Don není příliš sdílný při rozhovoru pro odborný časopis, což se obrátí proti němu. Kreativci mají problém se zakázkou na dvoudílné plavky, jejíž klient trvá na morálně nezávadné kampani. Klesající prodej šunky se naopak podaří zastavit, byť za pomoci laciného triku. Don se o Díkůvzdání pohádá s Betty a Roger shání svému rozvedenému kamarádovi novou přítelkyni.

    Vánoce jsou jen jednou do roka / Christmas Comes but Once a Year - 25.10.2016 - 20:20 - 46 min.

    Don dostane od dětí dopis s vánočními přáními a zasteskne se mu po rodině. Po delší odmlce se vrací Freddy Rumsen, nejen střízlivý, ale i se zákazníkem. Roger nechtěně pozve Lee Garnera juniora na firemní vánoční večírek, který je tímto potřeba náležitě vyšperkovat. Don si pak v opilosti dopřeje jednorázový sex, na který by nejraději zapomněl.

    Dobrá zpráva / The Good News - 1.11.2016 - 20:20 - 46 min.

    Joan se snaží s Gregem založit rodinu, ale jejich plány komplikují pracovní povinnosti z obou stran. Don se rozhodne odjet na Nový rok do Acapulka. Zastaví se v Kalifornii u Anny Draperové a dozvídá se od její neteře nepříjemné zprávy. Místo slunného Mexika se vrací do zimního New Yorku, kde si s opuštěným Lanem vyrazí na pánskou jízdu do města, aby zapomněli na své trable.

    Odmítnutí / The Rejected - 8.11.2016 - 20:20 - 46 min.

    Pete Campbell se dostane do prekérní situace, když musí vysvětlit tchánovi, že jeho výrobek Clearasil se dostává v agentuře do konfliktu zájmů. Choulostivou záležitost však odsouvá do pozadí dobrá zpráva od jeho ženy. Peggy se seznámí s Joyce, která pracuje ve stejné budově ve fotografickém oddělení časopisu Life. Don se marně pokouší urovnat vztah se svojí sekretářkou Allison.

    Chryzantéma a meč / The Chrysanthemum and the Sword - 15.11.2016 - 20:20 - 46 min.

    Pete Campbell přihlásí agenturu do soutěže, vyhlášené japonským výrobcem motocyklů Honda. Všichni jsou nadšeni kromě Rogera, který jako veterán druhé světové války odmítá spolupracovat s nepřítelem. Don v soutěži vidí příležitost, jak se zbavit nové konkurence. Betty s Henrym jsou konsternováni Sallyiným nevhodným chováním na návštěvě a rozhodnou se přes Donovy protesty opatřit jí psychiatrickou pomoc.

    Příběhy z hotelu Waldorf / Waldorf Stories - 22.11.2016 - 20:20 - 46 min.

    Agentura SCDP je nominována na cenu Clio za čistící přípravek Glo-Coat a všichni se chystají na ceremoniál. Peggy a Stan Rizzo dostanou za úkol vymyslet nový slogan na cereálie Life, což jim zabere větší část večera a noci. Don musí do agentury přijmout bratrance Rogerovy ženy a Pete je značně rozrušen, když zjistí, že se má vrátit jeho někdejší rival Ken Cosgrove.

    Kufr / The Suitcase - 29.11.2016 - 20:20 - 45 min.

    Zaměstnanci agentury se chystají sledovat boxerský mač mezi Cassiem Clayem a Sonnym Listonem. Peggy má narozeniny a chce je oslavit romantickou večeří s Markem. Don dostane vzkaz, že má zavolat do Kalifornie, a o to usilovněji začne pracovat na reklamní kampani pro výrobce zavazadel Samsonite. Zdá se, že to bude dlouhá noc …

    Letní muž / The Summer Man - 6.12.2016 - 20:20 - 45 min.

    Don se snaží jít do sebe. Začne si psát deník a zkouší omezit pití tvrdého alkoholu. Joan má manžela na vojenském výcviku a v práci musí zápolit s mužským šovinismem. Henry FrancisDonovi jasně najevo, že u nich není vítán. Peggy vyřeší Joanin problém a Don se navzdory všemu rozhodne jít na oslavu druhých narozenin malého Genea.

    Hezké holky / The Beautiful Girls - 13.12.2016 - 20:20 - 45 min.

    Don se pomalu sbližuje s Faye, ale jejich vztah projde zatěžkávací zkouškou, když se v kanceláři objeví Donova dcera Sally v doprovodu cizí paní. Peggy se pohádá s Abem kvůli rasové diskriminaci, která zasahuje i do reklamního byznysu. Roger se snaží obnovit svůj vztah s Joan. Rušný den v kanceláři korunuje svým posledním vystoupením Donova sekretářka, slečna Blankenshipová.

    Na kolenou / Hands and Knees - 3.1.2017 - 20:20 - 46 min.

    Agentura uzavře kontrakt se Severoamerickou leteckou, ale Don je znepokojen, když zjistí, že jeho součástí je také bezpečnostní prověrka. Slaměného vdovce Lanea Pryce navštíví jeho rázný otec, aby mu domluvil ohledně rodinných vztahů. Rogerův vztah s Joan nezůstane bez následků a do toho všeho se s nepříjemnými zprávami ozývá Lee Garner Jr.

    Čínská zeď / Chinese Wall - 10.1.2017 - 20:20 - 46 min.

    Zaměstnanci SCDP jsou tvrdě zasaženi odchodem Lucky Strike. Roger předstírá, že se něco dá zachránit, ale všichni se připravují na krizovou situaci. Pete jako mladší partner ani v radostném očekávání dítěte nezapomíná na firmu. Zvláště když kolem něho krouží Teddy Chaough. Don zůstává v kanceláři přesčas a zjišťuje, že jeho sekretářka Megan netouží lépe poznat jen svou práci.

    Mlžení / Blowing Smoke - 17.1.2017 - 20:20 - 46 min.

    Don se setkává s Midge, která má zjevné problémy. Když se nepodaří nahradit výpadek Lucky Strike jinou tabákovou společností, rozhodne se Don k radikálnímu kroku. Jeho neobvyklý inzerát v New York Times však partnery jen rozčílí. Sally Draperová je rozrušena chystaným stěhováním do nového domu, zatímco řada zaměstnanců agentury si musí sbalit věci.

    Země zítřka / Tomorrowland - 24.1.2017 - 20:20 - 46 min.

    Don odjíždí s dětmi do Kalifornie, aby vyřídil Anninu pozůstalost. Místo propuštěné Carly vezme jako chůvu sebou Megan. Peggy se podaří šťastnou shodou okolností získat sice malého, ale nového klienta. Don svůj nový vztah bere velice vážně a jeho inzerát v novinách začíná nést první ovoce. Betty s Francisem a dětmi se odstěhují a Donův dům v Ossiningu osiří.

     


    Hlavní
    ID                                       : 1 (0x1)
    Celý název a cesta                       : U:\Upload\Šílenci z Manhattanu IV\01 Vztahy s veřejností.ts
    Formát                                   : MPEG-TS
    Velikost souboru                         : 1,25 GiB
    Duration/String                          : 45mn 13s
    Celkový BitRate                          : 3 943 Kbps

    Video
    ID                                       : 256 (0x100)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Formát                                   : AVC
    Formát/                                  : Advanced Video Codec
    Format_Profile                           : Main@L3.1
    Format_Settings_CABAC/String             : Ano
    Format_Settings_RefFrames/String         : 2 frame
    Format_Settings_GOP                      : M=4, N=50
    CodecID                                  : 27
    Duration/String                          : 45mn 13s
    Bit rate                                 : 3 500 Kbps
    Šířka                                    : 1 280pixely
    Výška                                    : 720pixely
    Poměr stran                              : 16:9
    Frame rate                               : 25,000 fps
    ColorSpace                               : YUV
    ChromaSubsampling                        : 4:2:0
    BitDepth/String                          : 8 bits
    ScanType/String                          : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame)                       : 0.152
    StreamSize/String                        : 1,14 GiB (92%)

    Audio
    ID                                       : 257 (0x101)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Formát                                   : AAC
    Formát/                                  : Advanced Audio Codec
    Format_Version                           : Version 4
    Format_Profile                           : LC
    MuxingMode                               : ADTS
    CodecID                                  : 15
    Duration/String                          : 45mn 13s
    Bit rate                                 : 126 Kbps
    Kanál(y)                                 : 2 kanály
    Channel positions                        : Front: L R
    Sampling rate                            : 48,0 KHz
    Video delay                              : 21ms
    StreamSize/String                        : 40,6 MiB (3%)

    Menu
    ID                                       : 4096 (0x1000)
    MenuID/String                            : 1 (0x1)
    Duration/String                          : 45mn 13s
    List/String                              : 256 (0x100) (AVC) / 257 (0x101) (AAC)
    ServiceName                              : Service01
    ServiceProvider                          : FFmpeg
    ServiceType                              : digital television











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.138 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 19:10
    sql

    TOPlist